Türkiye'de en çok satılan otomobillerden Ayda 14.167 TL'ye otomobil fırsatı başladı

Türkiye'de en çok satılan otomobillerden Ayda 14.167 TL'ye otomobil fırsatı başladı
Türkiye'de en çok satılan otomobiller arasında yer alan Renault Megane Sedan modellerinde yeni bir kampanya başlatıldı. Ayda 14.167 TL'ye otomobil sahibi olabilirsiniz...

Otomotiv devi Renault, Türkiye'deki otomobil sektöründe büyük bir atılım yaptı ve bu yıl sonunun yaklaşması ile yıl sonu özel kampanyasını başlattı. Bu kampanya ile otomobil sahibi olmak isteyen sürücülere dev kampanya sunuldu. Kampanya, Renault Megane Sedan sahibi olmak isteyenler için sadece Renault Finans’tan kredi kullanıldığı takdirde geçerli olacak.

48.jpg

Bu kampanya, Megane Sedan modelinin Icon versiyonlarını perakende olarak satın almak isteyen bireysel müşterilere özel fırsattır. Kampanya kapsamında, 170.000 TL kredi tutarı, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 14.167 TL olarak belirlenmiştir.

84.jpg

Bu kampanyadan yararlanmak için araç için peşinat ödemesi yapmanız gerekmektedir. Finansman kampanyaları Renault Finans tarafından sunulmaktadır ve şartlarına tabidir. Finansman kampanyaları birbiriyle kombine edilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi tutarına dahil edilmemektedir. Faiz oranı ve maliyet oranları, seçeceğiniz kredi tutarı ve vade süresine göre değişiklik gösterebilir. Böylece Renault, bu adımı ile olumsuz koşulları göz önüne alan müşterilere önemli bir destek sunmuş oldu.

56.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.