Ülke ekonomisine katkı için hükümlülere üretim desteği

Ülke ekonomisine katkı için hükümlülere üretim desteği
Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Kavak Ceza İnfaz Kurumu iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlüler için özel bir çalışma gerçekleştirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, gerek sosyal projeler, gerekse üretimin artırılmasına yönelik olarak toplumun her kesimine hitap eden çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Kavak Ceza İnfaz Kurumlar kampüsünde bulunan Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan hükümlülere mesleki bilgi ve beceri kazandırmak, aynı zamanda ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla yapılan çalışmalara Büyükşehir Belediyesi de destek oldu.

aw060251-04.jpg

15 BİN ADET ÇİLEK FİDESİ, 10 TONLUK SU DEPOSU DESTEĞİ

Yapılan planlama sonucunda kurum bünyesinde mevcut alanlarda kurulan çilek bahçesi ve sera alanları için 15 bin adet çilek fidesi, 10 tonluk su deposu, sulama sistemi (3 dönüm alana yetecek kadar), malç naylonu (3 dönüm alan için) desteği verildi. Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığında görevli Ziraat Yüksek Mühendisi Hicran Çıkış Kanca, “Kavak Ceza İnfaz Kurumlar kampüsünde bulunan hükümlüler için çilek bahçesi ve sera kurulması için çalışmalar başlatılmıştı. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak kurulan çilek bahçesi ve sera alanları için plastik depo, damla sulama borusu ve maç naylonu desteği verdik. Malzemelerimiz kuruma ulaşmasının ardından yerleştirme işlemleri yapıldı. Tarım alanında kentimizde toplumumuzun her kesiminden vatandaşlarımızı desteklemeye devam ediyoruz” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.