Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ortaya çıktı! İşte o dikkat çeken benzerlik

Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ortaya çıktı! İşte o dikkat çeken benzerlik
Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G.'ye ait ilk görüntüler ortaya çıktı.

Metin Akpınar'ın kızı olduğu iddia edilen Duygu Nebioğlu, yaptığı çarpıcı açıklamalarla magazin dünyasını sarsarak gündeme oturdu.

ugur-dundardan-onursal-adiguzele-istifa-dilekcesinin-nasil-yazilacagini-ogrenmeliydiniz-k11u.jpgDuygu Nebioğlu'nun "Ablamın babası da ünlü bir gazeteci" sözleri sonrasında, Uğur Dündar'ın adı da olaya karıştı. Ancak işler daha da karıştı ve Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2024-04-17-101230.png

Nebioğlu'nun ifadeleriyle başlayan olaylar, adli bir sürece evrildi. İstanbul dışındaki bir şehirde birkaç yıl önce açılan bir davanın Uğur Dündar'a kadar uzandığı ortaya çıktı.

Habere göre, Nebioğlu'nun ablası Dilara G. tarafından açılan davada mahkeme DNA testi talep etti. Ancak Adli Tıp Kurumu'nun raporu, İsmail Uğur Dündar'ın biyolojik baba olmadığını ortaya koydu.

ekran-goruntusu-2024-04-17-101225.png

Bu gelişmelerin ardından Uğur Dündar sessizliğini bozarak açıklama yaptı. Mahkeme sürecinde gizlilik kararına uymalarına rağmen, karşı tarafın konuşması üzerine durumu netleştirmek için açıklama yapma gereği duyduğunu belirtti.

Adli Tıp Kurumu'nun DNA raporuna dayanarak, biyolojik baba olmadığını ifade etti ve konunun artık kapanması gerektiğini vurguladı.

ekran-goruntusu-2024-04-17-101219.png

Ancak iddialar ve açıklamalar bununla da bitmedi. Nebioğlu, ablasının mahkeme kararına itiraz etmeye hazırlandığını ve DNA raporunun sonucunun değiştirildiğini iddia etti.

Ablasının görünüşüne atıfta bulunarak, Uğur Dündar'a benzeterek sözlerine devam etti. Basın yasağı nedeniyle sessiz kalan ablasının, itiraz dilekçesini hazırladığı ve konunun üzerine gitmeye devam edecekleri belirtildi.

ekran-goruntusu-2024-04-17-101214.png

Bu süreçte Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın görüntüsü de ortaya çıktı. Bu durum, sosyal medyada da yankı uyandırdı ve Dilara'nın görünüşü hakkında çeşitli yorumlar yapıldı.

Konuya ilişkin olarak Uğur Dündar X platformundan bir açıklama paylaştı.

Olup biteni gülerek izliyorum diyen Dündar, konuya ilişkin olarak Adli Tıp sürecinin titizlikle işlediğini belirterek, Uğur Dündar'ın biyolojik baba olduğu iddiası reddedilmiştir ifadelerinde bulundu.

Dündar açıklamasının devamında, "Olup bitenleri gülerek izliyorum. Zira koca koca insanlar sayfalar dolusu yazı döşeniyor.
"Yazıklar olsun" diyen de var, "Size hiç yakıştıramadım" diyen de... İşleri ğız dolusu hakaret etmek olan trol pisliklerini hiç saymıyorum. Oysa Türkçe ve tane tane anlatıyorum.
Bu konularda son sözü söyleyen Adli Tıp Kurumu çok geniş ve titiz bir DNA analiz raporu hazırladı ve hiçbir kuşkuya yer vermeyecek biçimde "UĞUR DÜNDAR'IN BİYOLOJİK BABA OLDUĞU İDDİASI REDDEDİLMİŞTİR" dedi. (Mahkemenin gizlilik kararı olmasa raporu da yayınlardım.)
Daha ne desin?
Her şeyi sabırla bir kenara kaydediyoruz...
Nasılsa dava açma sırası bize de gelecek!..
Gün ola, harman ola!.."
ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2024-04-17-103853.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.