Almanya'da sözde kahin Türk'ten milyonluk vurgun! Sende ölüm büyüsü var dedi yıllarca dolandırdı

Almanya'da sözde kahin Türk'ten milyonluk vurgun! Sende ölüm büyüsü var dedi yıllarca dolandırdı
Almanya'da yaşayan ve kendini kahin olarak tanıtan Türk'ten milyonluk vurgun.

Münih, Almanya'da yaşanan bir olayda, işsizlik maaşı alan Serkan Ö., kendisini kahin gibi tanıtarak bir kadını dolandırdı. 55 yaşındaki N.B., inşaat, otomobil ve teknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketinin yönetiminde yer alıyordu ve kendisini kahin olarak tanıtan Serkan Ö. ve eşi Süreyya Ö. ile tanıştı.

ekran-goruntusu-2024-04-30-093444.png

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Serkan Ö., N.B.'nin rüyalarını yorumlayarak geleceği gördüğünü iddia etti. Su, el ve kahve falına bakarak aile içi olayları yorumlayan Serkan Ö., N.B.'ye eşinin ailesinin ona ölüm büyüsü yaptığını söyledi. Bu iddiaya inanan N.B., cin çıkarma seanslarına katılmaya başladı.

İddiaya göre, seanslarda N.B.'ye ilaçlı su veren Serkan Ö., kadının kendinden geçmesini fırsat bilerek aile içi mahrem bilgilerini öğrendi. Sonrasında bu bilgileri kullanarak N.B.'yi etkilemeye devam etti ve onun güvenini kazandı.

ekran-goruntusu-2024-04-30-093456.png

175 MİLYON EURO PARA ALDI

Serkan Ö., N.B.'ye yeni bir telefon vererek tüm iletişiminin bu telefon üzerinden sağlanmasını istedi. İddiaya göre, sürekli para isteyen Serkan Ö., genç kadını ölümle tehdit ederek 175 milyon euroya yakın para aldı.

Ancak, geçtiğimiz yıl N.B., Serkan Ö.'nün yaptığı büyülerle kendisini ve ailesini istese öldürebileceğini düşünerek şüphelenmeye başladı. Serkan Ö.'nün seanslarda verdiği ilaçlı suları içmeyi bırakan N.B., yaşadıklarını ailesine anlattı.

ekran-goruntusu-2024-04-30-093506.png

Olayın ardından aile, polise başvurdu ve Serkan Ö. ile eşi hakkında dolandırıcılık suçlamasıyla şikayetçi oldu. Serkan Ö. ve eşi hakkında 7 yıl hapis cezası verilmesine rağmen, duruşmanın ikinci gününe katılmayan Serkan Ö.'nün eşiyle birlikte Türkiye'ye kaçtığı ileri sürüldü. Avrupa'da yakalama kararı çıkartılan Serkan Ö. ve eşi hakkında hukuki süreçleri devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.