Türkiye'nin ünlü giyim mağazası satıldı 'Yeni sahipleri herkesi şaşırttı'

Türkiye'nin ünlü giyim mağazası satıldı 'Yeni sahipleri herkesi şaşırttı'
2011 yılında Kerim Türe ve beraberindeki vizyonerlerin elinden çıkıp hayat bulan tesettür giyimin öncü markası Modanisa, yeni bir döneme adım attı.

Re-Pie Portföy'ün, bu markayı Türkiye'nin gururu haline getiren 140 ülkeye ihracat yapan ve önemli bir marka değerine sahip olan şirket olarak görmesiyle, yeni bir ufuk açıldı.

Alternatif portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, e-ticaret ve online giyim alanının lider ismi Modanisa'nın tüm hisselerini bünyesine kattı. Bu anlaşma ile dünya çapında milyonlarca takipçiye ulaşan Modanisa'nın büyüme hedefleri, Re-Pie Portföy'ün sağladığı 12 milyon dolarlık yeni yatırım ile ivme kazandı.

Re-Pie Portföy Embedded Girişim Sermayesi Fonu'ndan (GSYF) yapılan açıklamada, şirketin karlı büyüme stratejisini destekleyen Modanisa'nın, yeni açılacak mağazalarla bu büyümeyi hızlandıracağı belirtildi.

Re-Pie Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, Modanisa'nın Türk tekstilinin ve modern modanın dünyaya taşıyıcısı olarak görev üstlendiğini vurgulayarak, şirketi portföylerine dahil etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Çamlıbel ayrıca, Modanisa'nın gelirlerinin büyük bir kısmını uluslararası alandan sağladığını belirterek, "Modanisa, bugüne kadar online platformları aracılığıyla dünya genelinde milyonlarca müşteriye ulaşarak önemli bir marka değeri elde etti. Şimdi ise yüksek kar marjlı fiziksel mağazacılık ile bu değeri daha da yukarılara taşıyacak yatırımları gerçekleştiriyoruz. Bu yıl hedeflediği agresif büyüme stratejisini uygulayan Modanisa'yı, Türkiye'nin gururla izlediği bir unicorn olma yolunda desteklemeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.