Turgut Altınok kimdir 'AK Parti Ankara Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok nereli kaç yaşında

Turgut Altınok kimdir 'AK Parti Ankara Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok nereli kaç yaşında
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok olarak duyuruldu. Peki, Turgut Altınok kimdir, nereli, kaç yaşında?

Yerel seçimlerde partilerin adaylarını tek tek açıklamasının ardından AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için belirlediği adayı da belli oldu. Açıklanan aday Turgut Altınok oldu. Konuyla ilgili merak uyanmaya başladı ve internet kullanıcıları Turgut Altınok kimdir, nerelidir sorularını sormaya başladı.

Turgut Altınok kimdir diye soranlar, öncelikle AK Parti’nin Ankara adayı olduğunu bilmeliler. Hakkındaki detaylar da merak edilen Altınok nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı?

TURGUT ALTINOK KİMDİR NERELİDİR?

31 Mart seçimlerinde kimlerin aday gösterildiği büyük oranda şekillendi. AK Parti’nin ilk anda açıklanmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sonunda Turgut Altınok olarak belirlendi.

turgut-altinokkimdir-001.webp

Turgut Altınok kimdir ne iş yapar soruları da adayın belirlenmesinin ardından gelmeye başladı. Ankara’nın Bala ilçesinde 1962 yılında dünyaya gelen Altınok, yükseköğrenimini uluslararası hukuk alanında yaptı.

2019 yılından bu yana Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yapan Altınok, yerel seçimler için AK Parti’den Ankara’nın oyunu toplamaya çalışacak.

TURGUT ALTINOK KAÇ YAŞINDA?

İnternette günün en çok aratılan isimlerinden biri haline gelen Turgut Altınok kaç yaşında diye merak ediliyor. AK Parti’nin yerel seçimlerdeki Ankara adayı Turgut Altınok 62 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Altınok’un Ankara adayı olarak çalışmalarına başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.