Tuna Kaya rekorun tarihini açıkladı ‘Buna yatırım yapan paraya para demeyecek’

Tuna Kaya rekorun tarihini açıkladı ‘Buna yatırım yapan paraya para demeyecek’
Ünlü ekonomist Tuna Kaya, yatırımcılara tarih vererek kritik tavsiyede bulundu.

Pek çok yatırımcı son günlerde dalgalı performans gösteren Bitcoin piyasasına dikkatleri çevirdi. Bitcoinde yaşanan düşüş ise yatırımcıları tedirgin ediyor. Konu hakkında uzman isimlerin görüşleri ise araştırılıyor.

Bitcoin son dönemlerde gösterdiği inişli çıkışlı performansı ardından şu anda 69 bin seviyesinde seyrediyor. Bir çok kripto para yatırımcısı ise bitcoinin geleceğini merak ediyor. Ünlü ekonomist Tuna Kaya kripto paralara ilişkin tahminini açıkladı.

altin-ve-dolar-derken-bu-kripto-para-parlamaya-hazir.jpeg

KAYA: PSİKOLOJİK EŞİĞİ GEÇTİ

Bitcoin ve altcoinler açısından önemli bir alım fırsatı bölgesi olduğunu aktaran Kaya, “Olası düşüşlerde, bu bölgenin destek olarak işlev görmesini bekliyorum. Özellikle, 69 bin dolar seviyesi kritik bir eşik olarak önem taşıyor. Bitcoin'in bu seviyenin üzerinde kalıcılığını sürdürmesi, ilk olarak 73 bin 700'ü, daha sonra da 83 bin seviyesini hedeflememize yardımcı olabilir. Kripto varlıklar genel olarak boğa trendi içinde bulunuyor. Bitcoin, önceki zirvesini aşmış olmasına rağmen, şu anda altında olsa da psikolojik bir eşiği geçmiştir” dedi.

bitcoin.jpg

"TALEP ARTACAK"

Kaya, kripto paralar için tarih işaret ederek talebin artacağını açıkladı. Kaya, “Ayrıca, 19-20 Nisan'da Bitcoin'de halving gerçekleşecek. Bu, Bitcoin üretiminin azalacağı anlamına gelir. Bitcoin arzı azalacak ve bu, Bitcoin'e yönelik talebi artırabilir” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.