Tüm emeklilere ek ödeme için onay verildi 'SSK, Bağkur, EYT Emeklisi ayrımı yok'

Tüm emeklilere ek ödeme için onay verildi 'SSK, Bağkur, EYT Emeklisi ayrımı yok'
SSK, Bağkur, EYT Emeklisi ayrımı yapılmadan milyonlarca emekliye ek ödeme için onay verildi. Yılbaşına sayılı günler kala nakit ihtiyacı olan emekliler bayram edecek.

Milyonlarca emekliye yılbaşına sayılı günler kala güzel haber geldi. SSK, Bağ-kur, Memur Emeklisi ve EYT Emeklisi yapılmadan tüm emeklilere ek ödeme için onay verildi.

Peş peşe gelen zamlar ile birlikte geçim sıkıntı çeken emeklileri rahatlatacak haber geldi. Nakit paraya ihtiyacı olan emekliler yeni yıl öncesinde bu haber ile birlikte adeta bayram edecek.

Emeklilere verilecek ek ödeme hamlesi için 3 bankadan resmen onay çıktı. Bankaların kampanyasından yararlanarak nakit sıkıntısı yaşayan emekliler, T.C kimlikleri ile başvurmaları durumunda ek ödeme fırsatından yararlanabilecek.

KAMU BANKALARI HAREKETE GEÇTİ

0x0-zamli-emekli-maasi-ne-zaman-yatar-2023-temmuz-emekli-zammi-belli-oldu-ssk-bag-kur-zamli-emekli-maaslari-odeme-1688758977313.jpg

Bu kampanya kapsamında sadece emekli maaşı ile geçinmekte zorluk yaşayan emeklileri nakit ödeme ile biraz da olsa rahatlatmak amaçlanıyor. Emekliye ek ödeme için Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank düğmeye bastı. Kamu bankaları emeklilerin nakit ihtiyacını karşılamada büyük destek sağlayacak.

50 BİN TL NAKİT ÖDEME YAPILACAK

Nakit sıkıntısı çeken emekliler, kamu bankalarına T.C. kimlik kartı ile başvurması gerekiyor. Başvurunun gerçekleşmesinin ardından ek bir başvuru şartı aranmadan 50 bin TL nakit destek ödemesi yapılıyor.

Bankaların emeklilere özel düzenledikleri kampanyalar, emeklileri biraz da olsa rahatlatmaya yetiyor. Emekliler düzenlenen bu kampanyalara dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla şubesiz ve masrafsız bir şekilde vakit kaybetmeden başvurabilecek.

2023-emekli-promosyon-kampanyalari-navo.jpg

KAMPANYANIN BİTMESİNE SAYILI GÜN KALDI

Emekliye özel gerçekleştirilen kredi paketi kampanyasında düşük faizli kredi desteğinden yararlanmak isteyen milyonlarca emekliye 36 ay vadeli paylaşılıyor. Üst limitin 50.000 TL olduğu kampanyada düşük faizli kredi kullanan emekliler, 3 ay ödemelerini erteleme fırsatından yararlanabiliyor.

Nakit ihtiyacı bulunan emeklilere özel gerçekleştirilen kampanyaya katılım için sayılı gün kalırken son başvurular 31 Aralık 2023 tarihine kadar yapılabilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.