Toyota'dan satışlarını patlatacak hamle 'C-HR modelinde fiyatlar dibi gördü'

Toyota'dan satışlarını patlatacak hamle 'C-HR modelinde fiyatlar dibi gördü'
Dünyaca ünlü Japon otomotiv devi Toyota, son hibrit motora sahip bir SUV sahibi olmak isteyenler için Şubat ayının sonuna kadar geçerli olan dev indirimini başlattı.

Dünyaca ünlü Japon otomotiv devi Toyota, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi kendi lehine çevirmek, son model hibrit SUV araçlarını müşterilerine sunmak için pazar araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ekran-alintisi-jpg1.jpg

Otomotiv devi Toyota’nın son olarak gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde Şubat ayının sonuna kadar geçerli olan ve otomotiv sektörüne ‘can suyu’ olacak dev indirimini başlattı.

Toyota, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayının sonuna kadar geçerli olan dev indirimine imza attı ve bu kampanyanın tüm detaylarını resmi internet sitesinden de 2024 model hibrit SUV sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bu dev kampanyanın, indirimin asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan kriz ve buna bağlı olarak piyasada yaşanan durgunluğa rağmen satışların arttırılması ayrıca insanları en uygun yoldan son model araç sahibi yapmak.

yeni-2024-toyota-c-hr-tanitildi-sarj-edilebilir-hibrit-sisteme-sahip-ilk-yerli-uretim-otomobil-8190-20.jpg

Toyota, başlattığı bu kampanyayı en çok tercih edilen modellerden biri olan ‘C-HR HYBRID’ için Şubat ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasına yön verecek olan bu kampanya, 2024 model bir araç sahibi olmak isteyenlerin beklediği büyük fırsat olabilir. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘C-HR HYBRID’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

ekran-alintisi-jpg5.jpg

Toyota’nın başlattığı kampanya, ‘C-HR HYBRID’ modeli fiyatları aşağıya çekti. Toyota’nın en sevilen modellerinden olan ‘C-HR HYBRID’da sınırlı sayıdaki araçlarda fiyatlar 250 bin TL aşağıya çekilerek, 1 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.