TOKİ'den indirimli arsa fırsatı 'Tarih belli oldu duyan koşuyor'

TOKİ'den indirimli arsa fırsatı 'Tarih belli oldu duyan koşuyor'
TOKİ, uygun fiyata indirimli arsa fırsatını açıkladı.

Artan enflasyon ve beraberinde gelen hayat pahalılığı ev alma konusunda zorlukları yaşayan birçok vatandaş, için zor hale geliyor. Bu neticede çoğu vatandaş arsaya ilgi gösteriyor. TOKİ, ise farklı şehirlerde arsa satışlarını sürdürüyor.

276 FARKLI ARSA SATIŞA ÇIKARILACAK

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Malatya'nın Battalgazi ve Doğanşehir ilçelerinde toplamda 276 farklı arsa, 24 ay vade seçeneğiyle satışa çıkarılacak. İhale usulü gerçekleştirilecek satışlar 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peşin ödeme seçeneğinde yüzde 20 indirim olanağı sağlanacak. Battalgazi ve Doğanşehir ilçelerindeki çeşitli konumlarda bulunan toplamda 276 arsa için yüzde 25 peşinat ödeyenler, arsanın sahibi olabilirken, kalan tutarı ise 24 ay vadeyle ödeyebilecek.

arsa.webp

ARSALARIN SATIŞA ÇIKACAĞI TARİH BELLİ OLDU

26 Şubat 2024'te yapılacak olan arsa satışlarına ilişkin detaylar belli oldu. Saat 10:30'da gerçekleşecek olan açık artırmaya TOKİ İstanbul hizmet binası konferans salonu Küçükçekmece İstanbul ve Ankara Holiday INN otel konferans salonu Çankaya Ankara üzerinden canlı olarak katılım olacak.

BAŞVURULAR BİR GÜN ÖNCESİNDEN ALINMAYA BAŞLANACAK

İnternet üzerinden katılım için başvurular bir gün öncesinden alınmaya başlanırken, toplam 276 muhtelif arsanın satışına sadece 12 gün kaldığı aktarıldı. Arsa teminatını ödeyenler, sorunsuz bir şekilde açık artırmaya katılabileceği belirtildi. Satışa sunulan arsaların muhammel bedelleri metrekare başına göre değişebiliyor. Detayları ve daha fazlasını emlak müzayede sitesinden öğrenebilirsiniz

1-toki-arsa.png

2-toki-arsa.png

3-toki-arsa.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.