TMSF 19 lüks aracı satışa çıkaracak 'İhale tarihi belli oldu'

TMSF 19 lüks aracı satışa çıkaracak 'İhale tarihi belli oldu'
TMSF binasında yapılacak ihalede Bentley, Porsche, Mercedes ve Land Rover başta olmak üzere çeşit marka ve modelde 19 araç satışa çıkarılacak.

TMSF, son zamanlarda düzenlenen lüks araç ihalesiyle ilgili olarak kurum adı ve logosunun kullanılarak vatandaşların aldatılmaya çalışıldığına dair gelen ihbarlar hakkında bir açıklama yaptı.

TMSF, lüks araçlar için ihale düzenleyecek - Son Dakika Haberleri

TMSF, kamu kurumu olarak yasal mevzuata uygun olarak satışlar gerçekleştirdiğini belirtirken, bu işlemlerin şeffaflık ilkesine uygun olduğunu vurguladı. Ayrıca, bu satış işlemlerine aracılık yapılmasının mümkün olmadığını bildirdi.

Lüks araçlar mercek altında

TMSF, geçen günlerde duyurusunu yaptığı ve içinde lüks araçların da olduğu ihalelerin, ihale şartnamesine göre engeli olmayan herkesin katılımına açık olduğunu, bütün ihale bilgilerine kurumun internet adresi olan https://www.tmsf.org.tr üzerinden erişilebileceğini kaydetti.

TMSF Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kamuoyunda "çantacı, aracı, komisyoncu" gibi isimlerle tanımlanan şahıslara karşı dikkatli olunması gerektiği, duyurusu yapılmadan, çok düşük bedellere araç alınmasının mümkün olmadığı vurgulandı.

Lüks araç satışları katlandı; en çok alıcı bulan markalar belli oldu - Dünya Gazetesi

22 Şubat'ta, saat 10.00'da TMSF binasında düzenlenecek olan ihale kapsamında Bentley, Porsche, Mercedes ve Land Rover gibi çeşitli markalara ve modellere sahip toplam 19 araç satışa sunulacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.