Güldür Güldür'ün İbrahim'i iğne ipliğe döndü 'Son halini görenler tanıyamadı

Güldür Güldür'ün İbrahim'i iğne ipliğe döndü 'Son halini görenler tanıyamadı
Güldür Güldür Show'un İbrahim'i Rüştü Onur Atilla 1 yılda nasıl 45 kilo verdiğini anlattı

Ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla, "Güldür Güldür Show"da 'İbrahim' karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktığında, dramatik bir değişim geçirmiş haldeydi. Bir yılda tam 45 kilo veren Atilla, son halini paylaşarak bu zorlu süreci nasıl atlattığını açıkladı.

Kariyerine "Kavak Yelleri", "Şen Yuva", "Kahve Bahane", "Dedemin Fişi", "Cici Babam", "Hareket Sekiz" gibi projelerde yer alarak başlayan ancak asıl çıkışını "Güldür Güldür" ile yakalayan Rüştü Onur Atilla, kilo vererek adeta yeniden doğmuş biri haline geldi.

Son haliyle izleyenleri şaşkına çeviren Atilla, evli ve iki çocuk babası olarak, yaşadığı kilo kaybıyla ilgili merak edilenleri cevapladı. "365 gün, 45 kilo. Nasıl oldu diye soranlar ve cevap vermediğim için kızanlar da oldu" diyen Atilla, şu sözleri dile getirdi:

"Operasyon geçirdikten tam bir yıl sonra bu değişimi göstermek istedim. Ancak bu süreci derhal paylaşmayı uygun bulmadım. Çünkü kilo sorunu yaşayanlar, zayıflamak isteyenler için bir umut olabileceğini biliyorum. Ancak, teknolojik olarak son derece ileri seviyede olsa da böylesine bir operasyona tanınmış biri etkisiyle kolayca karar verilmemeli. Kimsenin sorumluluğunu almak istemem. Bu operasyonun hayati riskler içerdiğini biliyoruz..."

ekran-goruntusu-2024-02-08-124301.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.