Kobra Murat MASAK'ın radarına girdi 'Dilan Polat'tan sonra o da mercek altına alındı'

Kobra Murat MASAK'ın radarına girdi 'Dilan Polat'tan sonra o da mercek altına alındı'
Geçen sene, varlığıyla ilgili açıklamalarda bulunan ve "Kobra Murat" olarak anılan şarkıcı Murat Divandiler, Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK)'ın telefonuyla şoke oldu.

Ünlü şarkıcı Murat Divandiler, sahne adıyla bilinen Kobra Murat olarak da tanınıyor. Katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" şeklindeki iddialı ifadeleriyle gündeme gelmişti.

Bu sözlerin yanlış anlaşıldığını belirterek gerçek mal varlığını açıklamıştı. Açıklama sonrası MASAK'ın telefonuyla şoke oldu.

"TELEFONUM SUSMUYOR ŞU ANDA"

Kobra Murat katıldığı bir programda '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' sözlerinin yanlış anlaşıldığını söylemişti.

2. Sayfa'ya konuk olan Kobra Murat, "Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girdi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda" demişti.

Kobra Murat, Aramızda Kalmasın programında yaptığı açıklamada, sonradan yurt dışından elde ettiği dolarları altına çevirdiğini ifade etmişti.

Aramızda Kalmasın programına konuk olan şarkıcı MASAK'tan telefon aldığını şöyle söyledi:

dfdfd

"BU ALTINLAR ÇOK PATLADI"

"Senin yüzünden MASAK beni aradı, eve kağıt geldi. Sizi araştırmaya aldık dediler, elim ayağım titredi benim 5 katlı bina yapacağım mermerciye borcum var. Telefonu bulduk aradık nedir diye. Murat Bey Dilan Polat'tan dolayı camiada olan insanlar dedi incelemeye alın dedi bunların arasında siz de varsınız dedi. Neyimi inceliyorlar benim dedim, şirketiniz olmanız lazım dedi. Kemancının şirketi mi olacak?"

Ekran Alıntısı

"EL KOYACAKLAR SANDIM"

Kobra Murat ayrıca "Bu altınlar çok patladı Caner'in programında dedim ya 18 kilo altın... Altınları sormadı banka hesabını sordu, kaç parasını devlete vergi veriyorum ben... Ben de el koyacaklar sandım" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.