Sihirli Annem’in baba ve kızı bir araya geldi 'Yıllar sonra verdikleri poz sosyal medyada ilgi odağı oldu

Sihirli Annem’in baba ve kızı bir araya geldi  'Yıllar sonra verdikleri poz sosyal medyada ilgi odağı oldu
Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören Sihirli Annem dizisinin Yavuz ve Toprak’ı yıllar sonra bir araya geldi, ayna pozu verdi.

Bir dönemin sevilen dizisi Sihirli Annem, reyting rekorları kıran yapımlardan biriydi. Kadrosunda İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Metin Serezli, Ebru Karanfilci, Defne Joy Foster, Zuhal Topal, Jess Molho ve Gül Onat gibi usta oyuncuların bulunduğu dizi, 7’den 77’ye sevilerek takip edildi. Hatta dizi sona erdikten sonra tekrarları da ilgiyle izlendi.

toprak3.webp

Dizide Yavuz karakteriyle ekranlara gelen Jess Molho ile kızı toprak rolündeki Jeniffer Boyner, geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. İkilinin verdikleri poz sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu, anılar canlandı.

BABA VE KIZ YILLAR SONRAS BULUŞTU

Dizide hafızalara kazınan karakterlerden biri olan Yavuz’u Jess Molho oynadı, dizideki Eda karakteriyle evlendi. Eda karakterini canlandıran oyuncu ise Defne Joy Foster olmuştu. Ünlü oyuncu, hayatını kaybetmeden önce Yavuz’un Eda’sı rolüyle ekranlara gelmişti. İkilinin bir de dizide Toprak adında kızları bulunuyordu. Toprak karakterini canlandıran çocuk oyuncu ise Jeniffer Boyner oldu.

toptrak33.webp

Aradan geçen uzun yıllara rağmen tekrar bir araya gelen Jess Molho ve Jeniffer Boyner, sosyal medyada paylaştıkları selfie ile gündeme geldi.

İkilinin yıllar sonraki değişimi dikkatleri topladı. Özellikle Boyner’in yetişkin halleri, görenleri duygulandırdı.

toprak2.jpg

Jess Molho’nun sosyal medya hesabında paylaştığı kareyi daha sonra Jeniffer Boyner de kendi kişisel hesabında paylaştı.

Molho, paylaşımının altına “Baba kız buluştuk” notunu düştü. Diziye ve oynadıkları karakterlere dair etiketler de ekleyerek paylaşım yapan Molho’nun bu paylaşımına çok sayıda yorum yağdı.

jess-molho-1.jpg

DEFNE JOY FOSTER DA ANILDI

Jess Molho’nun dizideki kızı Toprak ile olan paylaşımına gelen yorumlarda Defne Joy Foster’ın da anıldığı görüldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları “Keşke anne de olsaydı”, “Bir kişi eksik keşke o da olsaydı”, “Defne’yi çok özledik” yorumlarını yaptı.

baba-kiz-bulustuk-sihirliannem-jenniferboynerr-yavuz-toprak-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.