Tır ve kamyon çarpıştı Yol trafiğe kapandı

Tır ve kamyon çarpıştı Yol trafiğe kapandı
Düzce'de Anadolu Otoyolu'nda bir tır ile bir kamyonun çarpışması sonucu iki kişi yaralandı. Kaza, İstanbul istikametinde trafiği durdurdu.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce bölümünde meydana gelen trafik kazasında bir tır ile bir kamyon çarpıştı. Kazada iki sürücü de yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Kaza yerine gelen ekipler, yaralıları kurtarmak ve yolu açmak için çalışma başlattı. Kaza anı ve sonrası ise dron ile havadan kaydedildi.

Kaza, Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı ilçesi yakınlarında saat 14.00 sıralarında yaşandı. Bolu Dağı Tüneli'nden İstanbul istikametine giden Yusuf Öztürk yönetimindeki 51 LA 746 plakalı patates yüklü kamyon, önünde seyreden Enes Solmaz'ın kullandığı 06 DT 6746 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen kamyon, otoyolun İstanbul yönünü trafiğe kapattı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkıştıkları yerden çıkardıkları yaralı sürücüleri sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulanslarla Düzce'deki çeşitli hastanelere sevk edildi. Polis ekipleri ise kazaya karışan araçların kaldırılması için çalışma başlattı. Bu sırada otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı araçlar geri dönerek Abant gişelerden çıkış yaptı. Kaza anı ve sonrasındaki görüntüler ise dron ile havadan kaydedildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.