TikTok’ta viral oldu 'Ketçap akımı ile eşlerini test ettiler şaşırıp kaldılar

TikTok’ta viral oldu 'Ketçap akımı ile eşlerini test ettiler şaşırıp kaldılar
Erkeklerin temizlikle ilgili becerilerini test etmek isteyen kadınlar, onları ketçap testine tabi tutuyor. TikTok’ta viral olan içeriklerde kullanılan temizlik yöntemleri şaşkına çevirdi.

Masaya dökülmüş ketçap kalıntılarının zor temizlenmesinden dolayı yeni bir TikTok akımı doğdu. Erkeklerin becerilerini test etmek isteyen eşleri ve kız arkadaşları, masanın üzerine bir parça ketçap sıkarak erkeklerden bu lekeyi temizlemelerini istedi. Erkeklerin kullandığı akılalmaz yöntemler sosyal medyada viral oldu. Peki, çok konuşulan ve popüler olan ketçap testi nasıl yapılır? Amacı ne?

ketcap1.jpg

KİMİ BATIRDI KİMİYSE KULLANDIĞI YÖNTEMLE YILDIZ OLDU

Erkeklerin temizlik konusunda yetersiz olduğunu düşünen kadınlar tarafından ortaya çıkarılan yeni TikTok akımı ketçap testi, erkeklerin de kendilerini test etmeleri için bir fırsat oldu.

Temizliği zor olan ketçabın erkekler tarafından nasıl temizleneceğini merak eden kız arkadaşları, yeni akımı birbirleri ardına uygulamaya başladı. Ellerine aldıkları ketçapları masaya sıkıp temizlemelerini erkeklerden isteyen kadınlar, gördükleri karşısında bir hayli eğlendi.

ketcap3.jpg

Ketçabı masadan temizleme yöntemleri farklılık gösteren erkeklerin bazıları peçeteleri bitirdi, kimiyse eline sarı bezi alıp lekeyi yok etti. Videoları izleyenler testi yapmak için sıraya girdi. Akım, yabancılar tarafından yapılırken son dönemde Türkiye’deki en popüler akım haline geldi ve ülkemizdeki TikTok kullanıcıları tarafından da defalarca uygulanıp paylaşıldı.

Birçok kişi sosyal medyada ve arama motorlarında ketçap testi ile ilgili detayları sormaya başladı. Konuyu duyanlar ‘ketçap testi nasıl yapılır’ diye sordular. Bir ketçap şişesinden masanın temiz bir köşesine bir miktar ketçap sıkıp eşinizden bu lekeyi temizlemesini isteyebilir, böylece akıma katılıp popüler testi siz de uygulayabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.