Serenay Sarıkaya izleyenlerin ağzını açıkta bıraktı ‘Sosyal medyada beğeni yağdı’

Serenay Sarıkaya izleyenlerin ağzını açıkta bıraktı ‘Sosyal medyada beğeni yağdı’
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın Aile dizindeki performansı ile sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Seranay Sarıkaya’nın paylaştığı Aile dizisi dün 29. Bölümü ile izleyiciyle buluştu. Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi bir bölüm sonra final yapacak. Dizinin sevenleri bu haber çok üzülürken Aile dizisinin sözleşmesinin ve senaryosunun 30 bölüm kadar olduğu ifade edildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı dizide Devin karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya son bölümdeki performansıyla izleyenleri mest etti.

sadaadasdasd.jpg

PERFORMANSI MEST ETTİ

Sarıkaya dizide bu sefer oyunculuğunu şarkıcılığını konuşturdu. Bir müzikalde de ses performansıyla çok konuşulan ünlü isim Aile dizisinin 29. Bölümündeki performansı ile takdir topladı.

Sarıkaya dizide sahneye çıkarak, Orhan Gencebay ait olan ve Ebru Gündeş gibi isimlerin seslendirdiği ‘Benim Dünyam’ adlı şarkıyı seslendirdi.

Seranay Sarıkaya’nın ‘Benim Dünyam’ performansı izleyenleri büyülerken sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı Serenay Sarıkaya’nın performansının müzik piyasasındaki çoğu isimden daha iyi olduğu yorumları yapıldı.

serenay-cgpl-cover-yuvf-cover.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.