‘Bana babalık yapmadı' demişti 'Mehmet Ali Erbil'den kızına sitem dolu cevap geldi'

‘Bana babalık yapmadı' demişti 'Mehmet Ali Erbil'den kızına sitem dolu cevap geldi'
Şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, katıldığı bir programda babası hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Erbil'in bu sözleri sosyal medyada gündem olunca Mehmet Ali Erbil kızına sitem ederek yanıt verdi.

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile ilgili yaptığı açıklamada, "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözler, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kişi tarafından konuşulmaya başlandı. Bunun üzerine Mehmet Ali Erbil, kızına sitem ederek bir yanıt verdi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz hafta babasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil'den kızına sitem dolu cevap! Yasmin Erbil 'Bana babalık yapmadı' demişti

Erbil, özel hayatına dair merak edilen konuları paylaşırken, babasıyla olan ilişkisine dair de çeşitli ifadeler kullandı.

"ÇOK FAZLA BABALIK GÖRDÜĞÜMÜ DÜŞÜNMÜYORUM"

Yasmin Erbil, "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum" sözleriyle dikkat çekti. Bu açıklamalar sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kişi tarafından tartışıldı.

Babası Mehmet Ali Erbil ise kızının bu sözlerine sitemle yanıt verdi.

Yasmin Erbil sert çıktı: Babam gibi insanlardan hoşlanmam - Gazete Pencere

"BU YARA HİÇBİR ZAMAN KAPANMAYACAK"

Yasemin Erbil; "Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak, çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem." diyerek babası hakkında itirafta bulundu.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin'den olay itiraflar: "Babam gibilerden uzak duruyorum. Bazen benden bile küçük biriyle olduğunu duyuyorum..." - Magazin Haberleri

"BU SÖZLERİ HAK ETMEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

Neler Oluyor Hayatta programına konuşan Erbil, "Kızımın yaptığı açıklamalardan çok etkilendim. Tüm bu sağlık sorunlarıyla baş etmeye çalışırken, bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum." diyerek kızına sitem etti.

Mehmet Ali Erbil beyin ameliyatı oldu mu, sağlık durumu nasıl? (Doktoru açıkladı) - Magazin Haberleri

"AİLESİ KIZLARINI REDDETTİ"

66 yaşındaki ünlü televizyon sunucusu Mehmet Ali Erbil, en sonunda kendisinden 40 yaş küçük olan Gülseren Ceylan ile yaşadığı romantik ilişkiyle medyanın dikkatini çekmişti.

Erbil, Gülseren Ceylan'a doğum gününde romantik bir evlilik teklifi yapmış, ancak ayrılıklarını "Ailesi kızlarını reddetti, bu yüzden sevgi dolu bir şekilde ayrılmak zorunda kaldık." sözleriyle duyurmuştu.

26 yaşındaki Ceylan da duygusal bir şekilde, "Ayrılık yaşamak gerçekten zordu, çünkü aramızda gerçek bir aşk vardı." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.