TFF Başkanı Büyükekşi Trabzonspor Fenerbahçe maçı hakkında konuştu ‘Yarın harekete geçeceğiz’

TFF Başkanı Büyükekşi Trabzonspor Fenerbahçe maçı hakkında konuştu ‘Yarın harekete geçeceğiz’
Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. ve 3. Lig kulüp başkan ve yöneticileri ile TFF Yönetim Kurulu akşam düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. ve TFF 3. Lig kulüp başkanları ve yöneticileri ile TFF Yönetim Kurulu iftar yemeğinde bir araya geldiler.

TFF'den yapılan açıklamaya göre Başkan Mehmet Büyükekşi, TFF'nin ev sahipliğinde federasyonun tüm Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ramazan'ın toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

İftar yemeğine katılımlarından dolayı tüm herkese teşekkür eden Başkan Büyükekşi, “Ramazan ayının başında kulüplerimizin değerli temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Yarın milli takımımız ile Macaristan maçı için harekete geçeceğiz. Cuma günü Macaristan Milli Takımı ile maç yapacağız. Daha sonra Viyana'ya geçeceğiz, Avusturya Milli Takımı ile de Salı günü oynayacağız. Milli maçlarımız öncesinde hepinize iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 17 Mart tarihinde oynanan ve maç sonunda meydana gelen olaylar hakkında da konuşan Büyükekşi, “İçinde bulunduğumuz bu mübarek günlerde, özellikle hafta sonu oynanan maçta maalesef hiç istemediğimiz olaylarla karşılaştık. İki kulübümüze de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında dostluk, sevgi ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Hepimizin bu konuda tüm profesyonel, amatör liglerde daha dikkatli olması gerekiyor. Taraftarlar iki dudağımızdan çıkacak sözlere çok itibar ediyor, biz de onları yönlendirmiş oluyoruz. Bu yüzden söylemlerimizde daha dikkatli davranmamız gerekmekte. Neticede futbol bir temaşa oyunu, dostluk ve kardeşliğe çağrı yapan, keyif alınması gereken bir oyun. Bizim de sizden ricamız gençlerimizi, özellikle bu konuda, mutlaka ama mutlaka holiganlığa karşı, şiddete karşı, teröre karşı uyanık olmaya davet etmeniz. Ben ve Yönetim Kurulumuz bu gece sizlerle beraber olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Hepinize geldiğiniz için tek tek teşekkür ediyoruz, sağ olun var olun.” İfadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.