Tanju Özcan canlı yayında bombayı patlattı 'Eline kağıt kalem alıp istifasını yazdı

Tanju Özcan canlı yayında bombayı patlattı 'Eline kağıt kalem alıp istifasını yazdı
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan canlı yayında istifa çıkışında bulundu.

Yerel seçimlere 72 gün kala Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tv100 ekranlarında katıldığı canlı daha önceden yapmış olduğu 'siyaseti bırakırım' açıklamasını somutlaştırdı.

Genel seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa siyaseti bırakırım" sözleriyle çok konuşulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu sefer yerel seçimler için istifa çıkışında bulundu.

ekran-goruntusu-2024-01-19-102700.png

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner'inde katıldığı programda hararetlenen stüdyoda Tanju Özcan'ın çıkışı gündeme danga vurdu.

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, Tanju Özcan'a "Sen Recep Tayyip Erdoğan seçilirse tekrar Bolu Belediye Başkan adayı olmayacağım demedin mi?" sorusunu sordu.

ekran-goruntusu-2024-01-19-102708.png

Özcan'ın yanıtı ise "O günlerde daha aday belli bile değildi. Sayın Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını öngöremedim" ifadelerinde bulundu.

Tanju Özcan benzer bir istifa çıkışında tekrar bulundu. Bu kez ortaya koyduğu iddiayı eline kağıt kalem alarak somutlaştırdı. Özcan "Bu sefer açık bir şekilde imzalayıp Erdoğan Aktaş beye vereceğim. Ben seçimi kaybedersem bırakırım siyaseti" dedi.

ekran-goruntusu-2024-01-19-102652.png

İstifa çıkışının ardından Özcan, "Sayın Erdoğan'la da uğraşmayacağım" yazdığı kağıdı imzaladı. Metiner'in ekranlara göstermesinden sonra sunucu Erdoğan Aktaş kağıdı teslim aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.