Tanıtımına kısa bir süre kala Honor 100 serisinin özellikleri sızdırıldı

Tanıtımına kısa bir süre kala Honor 100 serisinin özellikleri sızdırıldı
Lansmanına kısa bir süre kala, Honor 100 serisinin teknik özellikleri sızdırıldı. İşte yeni nesil akıllı cep telefonunun ayrıntıları…

Akıllı telefon üreticilerinin haz etmediği, sızıntı bilgilerle dolu olan Digital Chat Station, lansmanına kısa bir süre kalan Honor’un, Honor 100 serisinini teknik özelliklerini internette sızdırdı.

Çinli teknoloji devi Huawei bünyesinden, ABD yaptırımlarına takılmamak için ayrılan Honor, Pazar payını büyütmek için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

23 Kasım’da tanıtımı planlanan Honor 100 serisinin bazı teknik özellikleri internette sızdırıldı. Honor 100 ve Honor 100 Pro olarak satışa sunulması planlanan iki telefona ait teknik bilgiler tanıtımı öncesi Digital Chat Station tarafından internete sızdırıldı.

İŞTE TELEFONUN BAZI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Sızıntı bilgilere göre, telefonun iki versiyonu arasında çok büyük değişiklikler yok. Honor 100 ve Honor 100 Pro, OLED 1,5K çözünürlük sunan bir ekran ile satışa sunulacak.

Telefonun iki versiyonunda da 5.000 mAH kapasiteli bir batarya yer alıyor ve yine iki versiyonunda da 100W hızlı şarj desteği bulunuyor.

Sadece ana kameraya dair sızıntı bilgiler internette dolanıyor. Bu bilgilere göre, telefonun iki versiyonunda da 50 Megapiksellik bir ana kameraya sahip olacak.

Sızdırılan bilgilerde farklılık gösteren tek konu telefonların işlemcisi. Honor 100, Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 7 Gen 3 kullanılırken, Honor 100 Pro’da, Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Gen 2 kullanılmakta.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.