Sosyal medya bu sandviçi konuşuyor 'Fiyatı dudak uçuklattı

Sosyal medya bu sandviçi konuşuyor 'Fiyatı dudak uçuklattı
İzmir Bostanlı'da bir dükkanda sunulan 1000 TL değerindeki sandviç, sosyal medyanın gündemine oturarak büyük ilgi gördü.

Sosyal medya platformunda 'musti.geziyor' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi, İzmir Bostanlı'da denediği 1000 TL değerindeki sandviçin anlarını takipçileriyle paylaştı.

Sandviçin yapım aşamalarını adım adım takipçilerine aktaran kullanıcıya, adeta yorum yağdı.

1000 liralık sandviçin hazırlanma süreci detaylı bir şekilde gösterilirken, içindeki malzemeler tek tek anlatıldı. Sandviçte İtalyan Focaccia ekmeği kullanıldığı belirtilirken, altında kendi yapımları pesto sos, üstünde dana cottosu, kuzu kulağı, taze slayze domates ve akışkan buratta yer aldığı ifade edildi.

Üzerine sade zeytinyağı ve balzemik glayze dökülen sandviç, ikiye bölünerek servis ediliyor.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı, sandviç hakkında çeşitli yorumlar yaparak ilgi gösterdi. Bir kullanıcı, "1000 lira deyince tüm ekmeği sandviç yapacak sandım" yorumunu yaparken, başka bir kullanıcı ise "Keşke kuzu kulağı yerine sheep ear deseydin, belki o zaman 1500 TL olurdu" şeklinde esprili bir yorumda bulundu.

Üçüncü bir kullanıcı ise, "İtalya'da böyle bir sandviçi 30 euro'ya satsan, mafya seni rahat bırakmaz" şeklinde dikkat çeken bir yorum yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.