Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması Tekrardan başkan mı oluyor?

Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması Tekrardan başkan mı oluyor?
Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe’de başkan olmak için aday olacağı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Yıldırım konu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

En büyük rakibi Galatasaray ile başa baş giden şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de gündem bir anda değişti.

Kısa süre önce yaptığı açıklamada sezon sonu başkanlığı bırakacağını söyleyen Ali Koç’un bu sözlerinin ardından Fenerbahçe camiasından Aziz Yıldırım sesleri yükselmeye başladı.

Fenerbahçe’de önümüzdeki dönemde başkanlık için öne çıkan isim Sadettin Saran olmuştu. Saran, Koç'un başkanlığı bırakması halinde başkanlığa talip olduğunu belirtmişti.

Saran isminin başkanlık için öne çıkmasının ardından gündeme düşen bir iddia bomba etkisi yarattı. İddiaya göre, Aziz Yıldırım'ın son gelişmelerden sonra Fenerbahçe Başkanlığına yeniden aday olma kararı aldığı konuşuluyor.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığı için tek aday olursa, Aziz Yıldırım’ın Saran’ın karşısına dikileceğini aktardı.

Aziz Yıldırım dönemi efsane isimlerden biri olan Abdullah Kiğılı da Aziz Yıldırım’ın yeniden aday olabileceğinin sinyallerini verdi.

Bu iddialar bir anda gündemde bomba etkisi yaratırken Aziz Yıldırım'dan da açıklama geldi. Aziz yıldırım konu ile ilgili olarak, “Son dönemde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı ile ilgili, ismimin içerisinde bulunduğu bir çok iddianın, “kesin aday olacak” ifadesiyle kamuoyunda yer aldığını gözlemlemekteyim. Yakın zamanda açıkça belirttiğim gibi, Fenerbahçe futbol takımı şampiyonluk yolunda mücadele etmektedir ve kulübün gündemi başkanlık değil, şampiyonluk olmalıdır. Ancak camia ısrarla şampiyonluk gündeminden uzaklaştırılmakta, teknik ekip ve takım bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Buna asla müsaade edilmemelidir." İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.