Son gün 31 Ocak Başvuranların hesabına 1400 TL’lik tutar yatırılacak

Son gün 31 Ocak Başvuranların hesabına 1400 TL’lik tutar yatırılacak
1400 TL'lik destek ödemeleri için geri sayım başladı. 31 Ocak 2024 tarihine kadar başvuru yapabilecek olan vatandaşlar, hesaplarına yatırılacak olan parayı nasıl alacaklarını merak ediyor.

Kuveyt Türk, vatandaşlara sevindiren bir haber verdi. Banka, müşterilerine 1400 TL'ye kadar para ödeyecek bir kampanya başlattı. Kampanya 31 Ocak 2024'e kadar devam edecek. Kampanyanın detayları şöyle:

Kuveyt Türk müşterileri, davet kodu alarak mobil uygulamayı indiren ve hesap açan kişilere 200 TL verecek. Ayrıca davet kodunu üç kişiye daha göndererek, her biri için 200 TL daha kazanabilecek. Böylece toplamda 800 TL'ye kadar para kazanma şansı yakalayacak. Kampanyaya katılan müşteriler, aynı zamanda bankanın nakit kartını kullanarak yapacakları harcamalarda da 200 TL'ye kadar iade alabilecek.

kuveyt-turk-bireysel-ihtiyac-kredisi.jpg

KUVEYT TÜRK'TEN 1400 TL KAMPANYA

Kuveyt Türk, mobil uygulamasına yeni üye olanlara cazip bir fırsat sunuyor. Mobil uygulama üzerinden davet kodu ile üye olan herkese 200 TL veriliyor. Ayrıca davet kodunu üç kişiye daha gönderenler, her biri için 200 TL daha kazanıyor. Böylece toplamda 800 TL'ye kadar gelir elde edilebiliyor. Bu kampanya sağlam nakit kart harcamalarını da kapsıyor. Sağlam nakit kart ile yapılacak 200 TL ve üzeri harcamalarda da 200 TL değerinde altın puan hediye ediliyor.

Kuveyt Türk, fatura talimatı veren müşterilerini de unutmuyor. Mobil uygulamadan verilen her bir fatura talimatı için 50 TL, en fazla dört fatura talimatı için ise 200 TL'ye kadar ödül veriliyor. Fatura talimatlarının ödenmesi halinde, ödüller müşterilerin hesabına yatırılıyor.

Mobil uygulamadan Kuveyt Türk müşterisi olan ve sağlam karta sahip olanlar, ilk 200 TL ve üzeri kredi kartı harcamalarında da 200 TL değerinde altın puan kazanıyor. Tüm bu kampanyalardan yararlanarak, toplamda 1400 TL'ye kadar gelir elde etmek mümkün.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.