Skoda’dan otomotiv sektörünü altüst edecek kampanya ‘Duyan bayiye koşuyor’

Skoda’dan otomotiv sektörünü altüst edecek kampanya ‘Duyan bayiye koşuyor’
Otomotiv devi Skoda, sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için Ocak ayında geçerli olan dev kampanyasını başlattı.

Otomotiv devi Skoda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam eden durgunluğu kendi lehine çevirmek, insanları sıfır kilometre bir SUV sahibi yapmak ve satışlarını arttırmak için pazar araştırmalarına aralıksız devam ediyor. Skoda bu kapsamda gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda Ocak ayı boyunca geçerli olan, otomotiv sektörünü altüst edecek kampanyasını başlattı.

Skoda’nın gerçekleştirdiği araştırmalar neticesinde, Ocak ayının sonuna kadar devam edecek olan kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu dev kampanyayı SUV sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, yeni yılın ilk ayında insanlara en uygun yoldan sıfır kilometre bir SUV sahibi yapmak.

Skoda, başlattığı bu kampanyayı geniş ailelerin çok tercih ettiği SUV olan ‘KAMİQ’ için Ocak ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘KAMİQ’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından çok beğenildi.

Skoda’nın başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘KAMİQ’ modelinin ‘Elite’ versiyonunda geçerli olan 100 bin TL 12 ay vadeli, faizsiz kredi kampanyasını kapsamakta.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi8.jpg

ekran-alintisi4.jpg

ekran-alintisi5.jpg

ekran-alintisi6.jpg

ekran-alintisi7.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.