Renault’nun en sevilen modelinde dev kampanya ‘Kaçırılmayacak fırsat için son 3 gün’

Renault’nun en sevilen modelinde dev kampanya ‘Kaçırılmayacak fırsat için son 3 gün’
Fransız otomotiv devi Renault, 2024 model araç sahibi olmak isteyenler için Ocak ayı boyunca geçerli olan dev kampanyasını başlattı.

Fransız otomotiv devi Renault, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam eden durgunluğu kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile 2024 model elektrikli araçlarının satmak böylece kar marjını arttırmak için pazar araştırmalarına aralıksız devam ediyor. Renault bu kapsamda gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda Ocak ayı boyunca geçerli olan, otomotiv sektörünü altüst edecek kampanyasını başlattı.

ekran-alintisi2.jpg

Renault’nun gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Ocak ayının sonuna kadar devam edecek olan dev kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu kampanyayı 2024 model elektrikli araç sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Bu kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, yeni yılın ilk ayında insanlara en uygun yoldan 2024 model araç sahibi yapmak.

Renault, başlattığı bu kampanyayı Türkiye’de en çok tercih edilen araçlarından biri olan ‘MEGANE E-TECH’ için Ocak ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, 2024 model bir araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘MEGANE E-TECH’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından çok beğenildi.

Renalt’nun başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘MEGANE E-TECH’ modeli için 250 bin TL 12 ay vadeli, yüzde 1,99 faizli kredi kampanyasını kapsamakta.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.