Skoda KAMİQ'de heyecanlandıran kampanya! Aracım eskidi diye üzülmeyin

Skoda KAMİQ'de heyecanlandıran kampanya! Aracım eskidi diye üzülmeyin
Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, son model SUV sahibi olmak isteyenler için Nisan ayı kampanyasını resmen duyurdu.

Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirip, insanları 2024 model SUV sahibi yaparak satışlarını arttırmak, böylece otomotiv pazarındaki kıran kırana geçen liderlik yarışında birinci sıraya çıkabilmek adına pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

Skoda, bu amaç doğrultusunda gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde Nisan ayının sonuna kadar geçerli olan dev kampanyasını resmen başlattı.

Skoda’nın en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde oluşturulan ve Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan bu dev kampanyanın tüm detaylarını resmi internet sitesinden de duyurdu.

Skoda bu kampanyayı hayata geçirmesindeki asıl sebep, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan kriz durumunda satışları arttırarak maddi açıdan rahatlamak, potansiyel müşterilerini bu ve benzeri kampanyalarla cezbederek 2024 model SUV araçlarının satış oranını arttırarak en çok tercih edilen araçlar listesinde lider konuma ulaşmak.

Otomotiv devi, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde en çok tercih edilen SUV’lerden biri olan ‘KAMİQ’ için Nisan ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde, en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hazırladı.

Otomotiv sektöründe infiale neden olan bu kampanya, 2024 model SUV sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği büyük fırsatlardan biri olarak değerlendiriliyor.

Skoda’nın resmi internet sitesinde de yayınlanan bu kampanya kapsamında, 2024 model bir ‘KAMİQ’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Skoda, başlattığı bu inanılmaz kampanya kapsamında ‘KAMİQ’ modelinde 150 bin TL, 12 ay vadeli ve faizsiz kredi imkanını içeriyor.

Skoda’nın resmi olarak hayata geçirdiği bu dev kampanyanın tüm detaylarını öğrenmek ve bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, Skoda’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-jpg5.jpg

ekran-alintisi-jpg6.jpg

ekran-alintisi-jpg7.jpg

ekran-alintisi-jpg8.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.