Skoda dev 'yıl sonu' kampanyasını başlattı

Skoda dev 'yıl sonu' kampanyasını başlattı
Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler otomotiv piyasasını altüst edecek ‘Yıl sonu’ kampanyasına imza attı.

Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe şu anda devam etmekte olan durgunluğu kendi lehine çevirmek ve araç stoklarını bitirmek için pazar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Otomotiv devi gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedecek ‘yıl sonu’ kampanyasını oluşturma kararı aldı.

Bunun sonucunda Skoda, yıl sonuna kadar geçerli olan bu özel kampanyasını resmi internet sitesinde de duyurdu. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenleri kendine çekmek ve yeni yıla girmeden araba stoklarını bitirmek.

Skoda, bu kampanyayı sıfır kilometre geniş aile aracına sahip olan isteyen potansiyel müşterileri için özel olarak hazırladı. Bu kampanya, Skoda’nın en çok sevilen modellerinden biri olan ‘Kamiq’ modeli için yılsonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı.

Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre geniş aile aracına sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘Kamiq’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Bu dev kampanya, 200 bin TL, 12 ay vadeli, fiazsiz kredi imkanı içeriyor. Yıl sonuna sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler için bir dönüm noktası olabilir.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi.jpg

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.