Şişli'de yol çöktü! Açılan çukura 2 araç düştü

Şişli'de yol çöktü! Açılan çukura 2 araç düştü
Şişli'de bir yolun çökmesi sonucu park halindeki iki aracın bir kısmı çukura girdi. Olayın ardından çağırılan araç sahipleri ise gözlerine inanamadı.

Çukura düşen minibüsün sahibi, korsan taşımacılık yapıldığı gerekçesiyle trafikten men edilen aracının kazaya karıştığının söylenmesi üzerine şaşkınlık yaşadı.

yolcoktu.jpg

Şişli Fulya Mahallesi Yeşilçimen Sokağı'ndaki bir yolda öğle saatlerinde yol bilinmeyen bir sebeple çöktü. Yol üzerinde park halinde bulunan minibüs ve bir otomobil, çökme nedeni ile oluşan çukura girdi. İki araçta da hasar oluşurken, ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ekipler yolda güvenlik önlemi alarak trafiği kontrollü sağladı. Çukura giren iki araçta çağırılan çekiciler tarafından çöküntüden çıkarıldı.

yolcoktu3.jpg

Olay yerine koşan araç sahiplerinden Vedat Aydın, minibüsün ağabeyine ait olduğunu ve aracın trafikten men edilmesi nedeni ile minibüsü çukurda görünce şaşkına döndü. Aydın, abimi arayıp aracınız kazaya karışmış demişler. Abim en kazası benim aracım zaten bağlı demiş. Öğrendik ki araç çukura düşmüş" diye konuştu.

"BU YOL HER YIL ÇÖKÜYOR"

Bölge sakini Musa Şengün ise söz konusu olan yolun her yıl çöktüğünü ve korku içinde yaşadıklarını söyledi. 40 yıldır o mahallede yaşadığını belirten Musa Şengün, yolun altından doğal gaz borularının geçtiğini her yıl oluşan 2-3 çöküntü nedeni ile korku içinde yaşadıklarını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.