Gaziantep'te esrarengiz patlama sesi! Jandarma araştırma başlattı

Gaziantep'te esrarengiz patlama sesi! Jandarma araştırma başlattı
Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Suriye sınırına yakın kırsal mahallelerde duyulan şiddetli bir patlama sesi korku yarattı.

Bölge halkını tedirgin eden patlama sesi ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Patlama sesinin boş araziye düşen bir havan mermisi nedeni ile oluşmuş olacağı ihtimali üzerinde duruldu.

Olay, Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Suriye sınırına yakın bir kırsal mahallelerde gerçekleşti. meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre özellikle bölgedeki kırsal Gökçeli Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar bir anda çok yüksek bir patlama sesi duydu. Duydukları kuvvetli ses karşısında paniğe kapılan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

patlamasesi2.jpg

Patla sesinin geldiği alana jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ölen ya da yaralanan olmadığı olayda patlama sesinin kaynağını bulmak için araştırılma başlatıldı. Olayla ilgili arama yapan ekiplerin boş araziye havan mermisi düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durduğu belirtildi.

BÖLGE SAKİNLERİ PANİK YAŞADI

Yaşadıkları korku ve paniği anlatan Çapan Köse ve Adil Yılmaz adlı vatandaşlar önce bir anlık keskin bir ışık gördüklerini, ardından da şiddetli bir patlama sesi duyduklarını anlattı. Vatandaşlar Suriye'ye yakın olmaları nedeni ile ilk akıllarına gelen havan mermisi olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.