Bayburt’ta trafik kazasında 4 kişi yaralandı

Bayburt’ta trafik kazasında 4 kişi yaralandı
Bayburt'taki meydana gelen trafik kazasında, 4 kişinin yaralandı ve olay anı bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, şehrin Tuzcuzade Mahallesi'nde bulunan Sıla Kent Konutları'nın hemen önünde gerçekleşti. İki araç sürücüsü dahil olmak üzere toplamda 4 kişi, ciddi hasar gören araçlarda yaralandı. Kazaya karışan araçların her ikisi de ağır hasar aldı ve bu anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Köprülü Kavşak'tan şehir merkezine doğru ilerleyen 69 AG 003 plakalı araç, karşı yönden gelen ve dönüş yapmakta olan 69 AS 030 plakalı araca çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan araç, yakındaki bir marketin ve evlerin bulunduğu alana savruldu. Kazada, 69 AS 030 plakalı araçtaki üç kişi ve 69 AG 003 plakalı aracın sürücüsü yaralandı. Çevre sakinleri ve market çalışanlarının hızlı müdahalesiyle kaza yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı.

Devrilen araç içerisinde sıkışan bir yaralı ve diğer iki yaralı, sağlık ekiplerinin yardımıyla araçlardan çıkarılarak olay yerinde ilk yardım müdahaleleri yapıldı. Yaralılar, daha sonra ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazaya karışan ve büyük hasar gören araçlar, çağrılan çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.