Sihirli Annemin Tuğçe’si Damla Ersubaşı uyuşturucu ve kumar batağında 'Hıçkıra hıçkıra anlattı'

Sihirli Annemin Tuğçe’si Damla Ersubaşı uyuşturucu ve kumar batağında 'Hıçkıra hıçkıra anlattı'
Oyuncu Damla Ersubaşı uyuşturucu ve kumar batağına düştüğünü itiraf etti.

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı bir dönem uyuşturucu kullandığını ve kumar batağına düştüğünü sosyal medya hesabına çektiği bir video ile itiraf etti.

maxresdefault-001.jpg

Damla Ersubaşı 2016 yılında Mustafa Can Keser ile evlenmişti. Keser’den ikinci çocuğuna hamile kalan Ersubaşı hamileyken boşanma kararı alsa da daha sonra yeniden barışmıştı.

Çift kısa bir süre sonra tamamen ayrıldı.

Keser’den iki çocuğu olan Sihirli Annem’in Tuğçesi Damla Ersubaşı sosyal medya da paylaştığı bir videoda yaşadıklarını ağlayarak anlattı.

AĞLAYARAK İSYAN ETTİ

Ersubaşı çektiği bir videoda bir dönem uyuşturucu kullandığını ve kumar oynadığını itiraf etti. Yaşadıklarını anlatırken Ersubaşı hıçkırıklara boğuldu.

Eski eşinin ailesinden aldığı borç para karşılığında çocuklarının velayetini vermek zorunda kaldığını anlatan Ersubaşı ağlayarak isyan etti.

Ersubaşı’nın 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser, elindeki görüntülerle mahkemeye başvurarak velayet davası açtı.

Dava açan Mustafa Can Keser, mahkemeye Eski karısı yanı Damla Ersubaşı’nın yasaklı madde kullandığını ve çocuklarının velayetini almak istediğini söyledi.

Mustafa Can Keser, bu gelişmelerin ardından çocukların velayetini aldı.

s-958eb2400470159eea518cad98d919345ebdee60.webp

"UYUŞTURUCUYA BATAĞINA DÜŞTÜM"

2 çocuğunun velayetini kaybeden oyuncu Ersubaşı, sosyal medya hesabından ağlayarak çektiği videoda yaşananları şöyle anlattı:

"Şimdi ben bir dönem kışın uyuşturucuya düştüm. Uyuşturucu batağına düştüm. Sonra parayı kumarda ve uyuşturucuda harcadım. Eski kocam çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Sonra ben tabi bunu çeşitli vaatlerle aldım bu parayı. Parayı da tek başıma yedim Mustafa'nın hiçbir alakası yok.

“MUSTAFA BENİ TEHDİT ETTİ”

Sonra Mustafa beni sürekli bununla tehdit etti. Önce bunu 'Aileme söylerim, çocukları bana vereceksin' dedi. Tamam senin pisliğinden yeter ki kurtulayım dedim. 'Çocuklar sende kalsın' dedim. Ben çocuklarımı istediğim zaman görürüm dedim. Hepsinin mesajları var. Hepsinin de delillerini sunacağım bundan önce. Çocuklarımı verdim bırakmadı.

Tehdidi, pisliği, şiddeti de bitmedi. Parayı da ödüyorum ama ben bu sırada ablasına abisine. Seni magazine rezil edeceğim dedi. Çocuklarımı benden ayırdı ya, istediği her şeyi yapsın"

sihirli-annem-in-tugce-si-eski-esi-mustafa-can-keser-ile-mahkemelik-oldu-1703062534-718-x750.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.