O belediyeden vatandaşlara destek başladı

O belediyeden vatandaşlara destek başladı
Kış mevsimi başladı. Özellikle son günlerde hava soğuklukları günlük hayatı etkilemeye başladı. Kışın gelmesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara o belediyeden yakacak desteği geldi.

Muğla ili Bodrum Belediyesi, kışın yakacak ihtiyacı olan vatandaşlara destek sağlıyor. Kışın ihtiyacı tespit edilen vatandaşlara yakacak odun dağıtımı gerçekleştiriyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 1 Aralık'tan bu yana 34 mahallede 330 haneye odun dağıttı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını söyledi.

aw104256-05.jpg

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Sosyal belediyecilik ilkesiyle vatandaşlara her konuda destek olmaya çalıştıklarını belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Belediye olarak vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması adına çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar kapsamında ısınma ihtiyacını giderebilmek adına yakacak desteğinde bulunuyoruz. Halkımızın belediyesi çalışmaya, üretmeye ve halkının yanında olmayı sürdürecektir ” dedi. Bu soğuk havalarda yakacak ihtiyacı olan vatandaşlar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuruda bulunabilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.