Sevgililer Günü’nde eşine hediye almayan yandı 'Mahkemeden emsal karar'

Sevgililer Günü’nde eşine hediye almayan yandı 'Mahkemeden emsal karar'
Sevgililer Günü kapıya dayandı. 14 Şubat öncesi sosyal medyada tekrar paylaşılmaya başlanan video gündem yarattı. Mahkemeden çıkan emsal karar şaşırttı.

Mutlu birliktelik yaşayan çiftlerin kutlama yapması için bir bahane olan 14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı. Bu tarihte çiftler özel bir buluşma gerçekleştirebiliyor, birbirlerine hediye alabiliyor. Ancak bazı çiftler bunları yapmayı tercih etmeyebilir ya da çiftlerden biri 14 Şubat’ı önemserken diğeri önemsemeyebilir. Bu durum çatışmalara neden olabilir.

s-48bb5a16547c9efc2f2652fd9dc1188a1fd64d0f.webp

Konuyla ilgili ortaya çıkan iddia gündeme bomba gibi düştü. Eşine sevgililer gününde hediye almayan kişilerin paniklemesine neden olan iddia Avukat Erkan Yalçın tarafından paylaşılan bir videoyla gündeme geldi. Videoda Yalçın, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hediye almamanın boşanma sebebi olabileceğini, bu konuda emsal bir mahkeme kararı olduğunu söyledi.

14-subat-sevgililer-gunu-hediyeleri-13subat-2024-1.webp

EMSAL KARARI HATIRLATTI

Sosyal medya paylaşımları yaparak zaman zaman gündeme gelen Avukat Erkan Yalçın’ın Sevgililer Günü’ne özel çekmiş olduğu bir video defalarca paylaşıldı ve yüzbinlerce kez izlenip birçok yorum aldı.

Yalçın, 2. Hukuk Dairesi tarafından verilen bir emsal kararı hatırlattı. Sevgililer Günü, evlilik yıl dönümü, doğum günü gibi özel günlerde hatırlanmaması ve eşlerden birinin farklı ortamlarda yalnız bırakılmasının mahkeme tarafından boşanma sebebi sayıldığını ve bu kararın emsal niteliğinde olduğunu söyledi.

i.webp

ÇİFTLERİ UYARDI

Avukat Yalçın, videoda evli çiftleri bu konuda uyararak “Erkenden paylaşıyorum ki ülkemin güzel erkek ve kadınlarının boşanmaktan kurtarıyorum" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.