Bu özelliklere dikkat 'İlişkinizde manipüle ediliyor olabilirsiniz'

Bu özelliklere dikkat 'İlişkinizde manipüle ediliyor olabilirsiniz'
İlişkiniz güzel gidiyorken partnerinizin karakteri bir anda değiştiyse manipülatif biriyle birlikte olabilirsiniz. Bu özellikler varsa partnerinizle ilişkinizi gözden geçirin

Partnerinizle mükemmel bir ilişkinin içerisindeyken sizi hediyelere boğuyorken, nazik biriyken bir anda değiştiyse problemi kendinizde arıyor ama yanıtı bulamıyor olabilirsiniz.

ÖFKE KONTROL PROBLEMİ
İlişkilerde tartışmalar ve kavgalar kaçınılmazlar. Ancak karşınızda her hararetli tartışmayı ciddi kavgalara dönüştüren bir kadın varsa iletişim kurmak zor olabilir. Öfke kontrolü sağlayamayan ve her fırsatta agresif tavırlar gösteren bu kadınlar ilişkileri zor bir hale getirir. Öfkeliyken agresif olmak iyi bir işaret değildir, çünkü böyle biriyle birlikte olmak ruh sağlığınızı büyük ölçüde etkileyebilir.

ESKİ SEVGİLİDEN ŞİKAYET ETMEK

Birlikte olduğunuz kadın sürekli eski sevgililerinden şikayet ediyor ve her an eski ilişkilerini gündeme getiriyorsa onunla ciddi bir konuşma yapmanız gerekir.

Bazı kadınlar sürekli eski ilişkilerinden bahsederek onları suçlar. İlişkilerin bitmesinin kendileriyle ilgili olmadığını düşünürler. Ne kadar acı çektiklerini ve üzüldüklerini vurgularlar.

YALAN SÖYLEMEK

Partneriniz süreli yalan söylüyor ve işin kötüsü yakaladığınızda dahi itiraf etmeyip farklı bahanelerin ardına sığınarak sizi suçluyorsa bu da bir manipülasyon tektiğidir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.