Seren Serengil'den seçim çıkışı 'Kime oy vereceğini açıkladı

Seren Serengil'den seçim çıkışı 'Kime oy vereceğini açıkladı
Ünlü şarkıcı Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimde oyunu kime vereceğini duyurdu.

Ünlü şarkıcı Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimde oyunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na vereceğini açıkladı.

Videolu bir paylaşım yaparak duygularını dile getiren Serengil, şu ifadelere yer verdi:

"Ben İstanbul'da doğdum, İstanbul'da büyüdüm ve oyunu Ekrem İmamoğlu'na veriyorum. Karakterli, kişilikli, yurdunu seven ve hayvanlara yapılan zulmü göz önünde bulunduran biri olarak, ben de tercihimi İmamoğlu'ndan yana kullanıyorum. Sanatçı arkadaşlarımdan da aynı duyarlılığı bekliyorum."

ekran-goruntusu-2024-03-29-120529.png

"SİYASİ ÇIKARLAR UĞRUNA OMURGAMIZI KAYBETMEYELİM"

Seren Serengil, açıklamalarının devamında, kişisel hırslar ve siyasi çıkarlar uğruna omurgamızı kaybetmememiz gerektiğine vurgu yaptı. "Hiç kimseyi seçme mecburiyetinde değiliz" diyen Serengil, demokratik bir ülkede herkesin tercihini açıkça beyan etme hakkına sahip olduğunu dile getirdi.

"TÜRK'ÜM, ATATÜRK ÇOCUĞUYUM"

"Ben Türk'üm, Atatürk'ün çocuğuyum" diyen Serengil, ailesinin milliyetçi değerlere önem verdiğini ve onun da bu değerleri her zaman benimsediğini belirtti. Atatürk'ün çizdiği yoldan hiçbir zaman sapmadığını ve onun ilke ve değerlerine bağlı kaldığını ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-03-29-120624.png"EKREM İMAMOĞLU'NU TANIMIYORUM AMA DESTEKLİYORUM"

Ekrem İmamoğlu'nu tanımadığını ancak onu başarılı ve centilmen biri olarak gördüğünü belirten Serengil, İstanbul için İmamoğlu'nun en doğru aday olduğunu düşündüğünü ifade etti. İmamoğlu'nun kazanacağına inandığını ve ona başarılar diledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.