Kaldırımda bulduğu insan bacağını yedi 'Korku filmlerini aratmayan olay

Kaldırımda bulduğu insan bacağını yedi 'Korku filmlerini aratmayan olay
Yaşanan tren kazasının ardından yaşanan korkunç bir olay, adeta filmleri aratmayacak türden bir sahneyle insanları dehşete düşürdü.

İnşaat işçileri, Kaliforniya'nın Wasco şehrindeki bir istasyonun dışında beton dökerken bu korkunç manzarayla karşılaştılar. Bir adamın kaldırımda insan bacağı yediğini gördüler ve bu olay karşısında şaşkına döndüler.

Jose Ibarra isimli bir inşaat işçisi, yaşananları şöyle anlattı: "Adam, bacağıyla kaldırımda dolaşıyordu. Nereden geldiğini bilmiyorum ama bu tarafa doğru yürüdü ve elinde insan bacağı sallıyordu.

Bacağı orada çiğnemeye başladı, ısırdı, duvara vurdu. Bacağın derisi sarkıyordu. Kemiği görebiliyordunuz." dedi.

ekran-goruntusu-2024-03-29-122455.png

Daha sonra yapılan araştırmalar sonucunda, bacağın, erken saatlerde istasyon yakınlarında tren kazası geçiren bir kişiye ait olduğu ortaya çıktı.

Ibarra, bacağı alan adamın evsiz olduğunu düşündüğünü ifade etti. Olayın ardından polis, bacağı yiyen adamı durdurarak tutukladı. 27 yaşındaki Resendo Tellez'in, olay yerinden delil çaldığı gerekçesiyle tutuklandığı belirtildi. Polis, Tellez hakkında çok sayıda arama emri olduğunu tespit etti.

ekran-goruntusu-2024-03-29-122530.png

Henüz bacağın kime ait olduğu ya da tren kazasında kimin yaralandığı açıklanmamış olsa da, bir kişinin hayatını kaybettiği biliniyor. Bu ürkütücü olay, insanların belleğinde uzun süre yer edecek türden bir trajedi olarak tarihe geçti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.