Serdar Ortaç dünya paralar gönderiyorlar diyerek açıklamıştı 'O paraları bakın ne yapıyormuş'

Serdar Ortaç dünya paralar gönderiyorlar diyerek açıklamıştı 'O paraları bakın ne yapıyormuş'
Sık sık TikTok'da yayın açan Serdar Ortaç sevenleri tarafından kendisine dünya kadar para gönderiyorlar diyerek açıklamıştı. Bakın o paraları ne yapıyormuş...

Son dönemde hem işiyle hem de katıldığı programlarda yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç bu sefer de katıldığı bir programda sosyal medyadan sevenlerinin gönderdiği paralarını nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

Her açıklaması ve paylaşımı olay olan ünlü isim TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla da hem sevenlerini eğlendiriyor ve sohbet ediyor hem de kendi ruh sağlığını iyileştirdiğini söylemişti.

Üstüne basa basa oradan gelen hediye ve paralara ihtiyacı olmadığının söyleyen ünlü şarkıcı o gelen hediye ve paraları ne yaptığını açıkladı.

asfasdf.jpg

Bakın o paraları ne yapıyormuş:

Önceki gece Etiler'de bir mekanda sahne alan Ortaç, TikTok’ta kendisine gönderilen hediyeleri dağıttığını dile getirdi ve gönderilen paraları ne yaptığını açıkadı. 'Gönderilen hediyeleri de ben ihtiyacı olanlara atıyorum' diyen Ortaç, "Hediye bana lazım değil ki. Dünya paralar gönderiliyor yani. Ben de başkalarına veriyorum." dedi.

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde de, "Sıkılınca yayın açıyorum. Milletle dertleşip rahatlıyorum. Psikiyatri kliniği gibi düşünün. Onlar doktor ben hastaymışım gibi. Dert anlatıp dert dinliyorum. Fikir vermek de hoşuma gidiyor. Benim yaptığım hataları yapmasınlar diye uyarıyorum onları" demişti.

ev.jpg

LÜKS EVİNİ ÇALIŞANLARINA BIRAKACAK

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde mal varlığına dair yaptığı açıklama ile uzun süre gündemde kalmıştı. Ünlü şarkıcı “Çoluk, çocuk yok. O yüzden çalışanlara vereceğim. Bir ev var zaten. Onu da onlar paylaşacaklar” demişti.

Ünlü ismin çalışanlarına bırakacağı evi, İstanbul'un en güzel lokasyonlarından İstinye sırtlarında yer alıyor. Boğaz manzaralı ev, 750 metrekare arsa üzerine kurulu. 8 oda 4 salon, 4 banyo, teraslı, özel kamera sistemli, peyzajlı evi görenler hayran kalıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.