O sahne Aşk-ı Memnu hayranlarını ikiye böldü ' Neden eleştirildi'

O sahne Aşk-ı Memnu hayranlarını ikiye böldü ' Neden eleştirildi'
Bihter filmi 16 kasım tarihinde Amozon Prime ile izleyicilerle buluştu. Kanal D'de yayınlandığı günden bu yana çok konuşulan dizinin başrol karakterinin sinema uyarlaması sınıfta mı kaldı? O sahne izleyicileri ikiye böldü!

İkonik diziler arasında yer alan Aşk-ı Memnu'nun film versiyonu 'Bihter' Amazon Prime'da yayınlanmaya başladı. Aşk- Memnu'nun Bihter'i seyirciden büyük beğeni toplamıştı. Beren Saat'in adete rolü üzerine giymiş gibi sergiledi oyunculuk performansı karakteri o kadar sevdirdi ki, dizinin bitiminden sonra belli bir süre Bihter karakterinin ölüm yıldönümü dizi hayranları tarafından sosyal medyada gündem oluyordu. Karakter bu kadar sevildiğinden, filme olan beklentide büyük oldu ancak film yayınlandığından beri birçok sahnesiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Son olarak dizide ikonikleşen bir sahnenin, filme yansılıtırken sergilenen oyunculuk performansı tepki çekti.

''ÖLÜYORUM ANLASANA''

bihter.jpg

Bihter'in Nihal ve Behlül'ün ilişkisine engel olması için annesine 'ölüyorum anlasana' diyerek yalvardığı bu sahne çok konuşulmuş ve hafızalarında yer etmişti. Söz konusu sahneyi Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi de oynadı.

farah.jpg


Film sahnesindeki duygunun dizideki gibi verilemediğini gören seyirci filmi eleştiri yağmuruna tuttu. İşte o yorumlardan bazıları....

yorum-1.jpg

yorum-2.jpg

yorum-3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.