Sedef Şahin yeni mesleğini açıkladı 'Adını Feriha Koydum'un Cansu'su değişimiyle gündem olmuştu'

Sedef Şahin yeni mesleğini açıkladı 'Adını Feriha Koydum'un Cansu'su değişimiyle gündem olmuştu'
Bir zamanların sevilen dizisi Adını Feriha Koydum'da Cansu karakterine hayat veren Sedef Şahin, yeni mesleğini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Adını Feriha Koydum dizisinde Cansu karakterini canlandıran Sedef Şahin, değişimiyle adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor.

Sosyal medya hesabından öğretim üyesi olarak yeni bir başlangıç yaptığını duyuran Şahin, “Bugün yepyeni bir sayfa açıldı hayatımda” mesajını paylaştı.

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin'in yeni mesleği şaşırttı

Adını Feriha Koydum, Acil Aşk Aranıyor ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol alan Sedef Şahin, özel bir üniversitede tiyatro alanında öğretim üyesi olarak göreve başladığını duyurdu.

"ÖĞRETİM ÜYESİ OLDUM"

Bir süredir herhangi bir proje içerisinde aktif olmayan Sedef Şahin, öğretim görevlisi olarak kariyerine başladığını “Bugün yepyeni bir sayfa açıldı hayatımda ve öğretim üyesi oldum. O kadar mutlu ve gururluyum ki…Yıldız hocamın, meleğimin bana vasiyetiydi öğrenci yetiştirmem ben de “hazır hissettiğimde söz hocam “demiştim. Bugün ilk adımımı attım ve ilk dersimizi yaptık. Arayıp söyleyemedim, yanınıza koşamadım belki ama bizi izlediğinize eminim hocam” sözleriyle duyurdu.

gg.jpg

Ünlü oyuncu sonrasında öğrencileri ile yeni bir paylaşımda bulundu.

Şahin, özel bir üniversite tiyatro alanında öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı. Ünlü oyuncunun bu gönderisine tebrik mesajları yağdı.

kjm.jpg

yhp.jpg

Adını Feriha Koydumun yıldızı Sedef Şahin değişimiyle şaşırttı - Magazin Haberleri

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.