Ebru Yaşar konseri Kıbrıs'ı salladı Ebru Yaşar repertuarı ve performansıyla büyüledi

Ebru Yaşar konseri Kıbrıs'ı salladı  Ebru Yaşar repertuarı ve performansıyla büyüledi
Sevilen sanatçı Ebru Yaşar, yavru vatan Kıbrıs'ta Merit Park Hotel’de sahne aldı. Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, repertuarı ve performansıyla yine unutulmaz bir konsere imza attı.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıt veren Ebru Yaşar, Pınar Kerimoğlu'nun kendisi için tasarladığı kıyafetle de göz kamaştırdı. Ebru Yaşar, "Kıbrıs'ı çok seviyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Belki çok klasik olacak ama ben burada olmaktan çok keyif alıyorum ve çok eğleniyorum" diye konuştu.

ebru1.webp

ZİRVEYE OTURAN ‘YOKSUN’ ŞARKISININ NASIL ORTAYA ÇIKTIĞINI ANLATTI

Ebru Yaşar, piyasaya çıktığı günden itibaren tüm dijital platformlarda zirveye yerleşen ve aynı zamanda dünya müzik dinleme listesine giren Siyam ile düet yaptığı yeni teklisi ‘Yoksun’un çıkış hikayesini paylaştı.

ebru2.webp

Bir süredir çıkaracağı albümü bekleyen hayranlarına sürpriz yapan Ebru Yaşar, “Ben zaten şarkıyı almıştım. Söylemiştim ve her şey bitmişti. Fakat ufak bir değişiklik yaparak "Yoksun" adlı şarkımızı albüm öncesi çıkartmaya karar verdik. Ben de zaten çok seviyordum Siyam'ın sesini. Her zaman iş birliklerini seven biri oldum. Siyam'ın prodüktöründen de şarkıyı önce çıkaralım ricası gelince ben de kıramadım. Destek olmayı da çok seviyorum. Sonuçta çok tatlı bir şarkı oldu" diye konuştu

Kendisine geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile paylaştığı selfie de sorulan Ebru Yaşar, "Sefo'yla havalimanında karşılaştık. Birlikte bir şeyler yedik, aramızda şakalaştık. Acaba bir düet olur mu diye. Ama hayatta her şey kader kısmet, her şey olabilir" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.