Sararan yastıkları beyazlatma yöntemi tepki çekti 'Fenomen çileden çıkarttı'

Sararan yastıkları beyazlatma yöntemi tepki çekti 'Fenomen çileden çıkarttı'
Yastıklarda kullanım süresine bağlı olarak sarı leke oluşabilir. Bir fenomen leke çıkartmanın pratik yolunu bulduğuna yönelik paylaştığı video ile eleştirilerin hedefi oldu.

Yastıklar çok sık kullanılan eşyalardan biri, bu sebeple de çok sık kirleniyor. Düzenli olarak kılıf değişimi yapmamak, makyaj kalıntılarının olduğu bir ciltle uyumak, ağzınız açık uyumak gibi bir çok etmen yastık yüzeyinde sararmaya sebep olabiliyor.

ALTERNATİF YÖNTEMLER ARAŞTIRILIYOR
Yastıktaki bu lekeleri temizleyebilmek için piyasada satılan ürünler yeterince temizlemeyebiliyor. Bu sebeple ev hanImları yastık yüzlerini temizlemek için farklı alternatif yöntemler arayabiliyor.

TEPKİ ÇEKTİ!
Bir internet fenomeninin yastık yüzeylerini temizlemek ve sararan lekelerden kurtulmak için izlediği yöntem sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Söz konusu videoda yastıkları makinede yıkayan kadın, yastıkları makineye atmadan önce yüzeyine bulaşık parlatıcısı döktü.


Videoyu paylaşan kadının bu davranışı, videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı. Kullanıcılardan bazıları yastıkta ki sarı lekenin hala durduğunu ifade ederken bazıları da bu yapılan yöntemin solunum yolu problemlerine davetiye çıkardığını ileri sürdü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.