Refüje çarpan otomobil sürücüsü taklalar attı Kazada hayatını kaybetti

Refüje çarpan otomobil sürücüsü taklalar attı Kazada hayatını kaybetti
İzmir’de bir sürücü, refüje çarpmasın etkisi ile taklalar attı ardından otomobil yan yola devrildi. Hemen hastaneye kaldırılan sürücü tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, refüje çarparak taklalar atıp bariyerleri aşan bir otomobil yan yola devrildi. Hastaneye sevk edilen otomobil sürücüsü, tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu. Kaza, dün akşam sularında Altınyol Caddesi’nde meydana geldi.

aw155971-05.jpg

49 Yaşındaki İbrahim Halil Bedük hakimiyetindeki Suzuki marka otomobil, Bayraklı'dan Karşıyaka istikametine doğru giderken sürücü Bedük'ün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Çarpma sonucu savrulan otomobil bariyerleri aşıp yan yola devrilirken, olaya tanık olan vatandaşların ihbarıyla olay yerine hemen polis, 112 acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Otomobil içerisinde sıkışan sürücü Bedük, itfaiyenin bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulans ile sürücü Bedük, özel bir hastaneye kaldırıldı. Bedük, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Diğer taraftan otomobil bulunduğu yerden çekici ile kaldırılırken, kazayla alakalı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.