Redmi K7 serisinin tasarım ve özellikleri sızdırıldı

Redmi K7 serisinin tasarım ve özellikleri sızdırıldı
Lansmana kısa bir süre kala Redmi K7 serisinin tasarımı ve bazı özellikleri sızdırıldı. İşte haberin detayları…

Redmi ailesinin K70 serisine ait modellerinin lansmanları kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilecek. Lansmana kısa bir süre kala K70, K70 Pro ve K70e modellerinin bazı bilgileri ve tasarımları sızdırıldı.

Sızdırılan görüntülere göre, telefonun arka tarafında kare şeklinde bir kamera grubunu taşıyorlar. Bu kamera grubu içerisine ise dört adet sensör mevcut.

Sızdırılan bilgilere göre telefonun arkasındaki kamera grubunda 50 Megapiksellik ana öncülük ediyor, fakat diğer 3 sensörün özellikleri henüz bilinmiyor. Telefonun üst ve alt tarafında birer mikrofon ve yine alt ve üstünde birer hoparlör bulunuyor.

Redmi K70e modelinde muhtemelen Dimensity 8300 yonga seti kullanılacak. K70’de ise Snapdragon 8 Gen 2, K70 Pro’da ise Snapdragon 8 Gen 3 kullanılması muhtemel görünüyor.

Her modelde farklı güce sahip bataryalar kullanılmış. K70 5000 mAH, K70e 5500 mAh, K70 Pro’da ise 5120 mAH kapasiteye sahip bataryalar kullanılacak.

Ayrıca K70 ve K70 Pro modellerinde 120W hızlı şarj desteği bulunurken, K70e modelind e90W hızlı şarj desteği kullanılabilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.