Prenses Kate Middleton öldü iddiaları dünya gündemini sarstı 'Bayraklar yarıya indi BBC logo kararttı'

Prenses Kate Middleton öldü iddiaları dünya gündemini sarstı 'Bayraklar yarıya indi BBC logo kararttı'
Aylardır ortalıkta görünmeyen Galler prensesi Kate Middleton’un sağlığından şüphe duyuluyor.

Ameliyat geçirmesi üzerine bir süredir ortalıkta görünmeyen ve hesabından paylaşılan fotoğrafın üzerinde oynandığının anlaşılması üzerine Galler prensesi Kate Middleton’ın hayatıyla ilgili endişeleri gündeme getirdi. Öte yandan İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir duyuru yapacağının söylenmesi ortalığı karıştırdı. Prensesin ölmüş olabileceğinden şüphe duyuluyor.

duke-duchess-cambridge-17-d319e1daf6f14d6ea2cffc0ead271abf.jpg

AYLARDIR KAMUOYUNUN ÖNÜNE ÇIKMIYORDU

İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın, bir süredir ortalık görünmeyen eşi Prenses Kate Middleton’ın öldüğü ancak bunun henüz açıklanmadığı iddia edildi.

Ortalıkta görünmemesi ve üzerinde oynanmış fotoğraf paylaşması gündem olan prensesle ilgili söylentiler yayılmışken BBC tarafından yapılan açıklamaya göre Kraliyet ailesi tarafından “büyük bir açıklama” yapılacağı duyuruldu.

Kraliyet ailesinden resmi bir açıklama beklenirken İngiltere’de bayrakların yarıya indirildiği görüldü.

bayrak1.webp

PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Galler Prensesi ‘Anneler Günü’ özelinde çocuklarıyla bir paylaşım yapmış, ancak uzun zamandır kamuoyu önüne çıkmayan prensesin paylaştığı fotoğrafla oynandığı anlaşılmıştı. Bunun üzerine prensesin hesabından bir açıklama gelmiş “Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın neden olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir Anneler Günü geçirmiştir.” şeklinde özür dilenmişti.

kate0.webp

BBC PROFİL RESMİNİ KARARTTI

Ortada görünmeyen prensesle ilgili endişeler devam ederken BBC, İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağını söyledikten sonra sosyal medya platformu X'teki profil resmini siyaha çevirdi.

İngiliz Kraliyet ailesi tarafından açıklanması beklenen olası iki senaryo bulunuyor. Bunlardan birincisi Prenses Kate Middleton’ın ölümü diğeri ise kanser teşhisi konulan Kral Charles’ın hayatını kaybetmiş olabileceği iddiası. Gözler İngiliz Kraliyet Sarayına çevrildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.