Sarıyer’de esrarengiz olay 'Çöp konteynerine yazılan not tüyler ürpertti'

Sarıyer’de esrarengiz olay  'Çöp konteynerine yazılan not tüyler ürpertti'
Sarıyer’de ormandaki çöp konteynerinde bulunan tüyler ürpertici not, polis ekiplerini cesede götürdü.

İstanbul Sarıyer’de Belgrad Ormanı içerisinde yer alan çeşmeden su almaya giden vatandaşlar, çeşmenin yanındaki çöp konteynerinin üzerinde yazan yazıyı fark etti.

Vatandaşlar, konteyner üzerinde ‘Ceset aşağıda’ notunu görür görmez polisi aradı. İhbarı alan polisler, konteynerden yaklaşık 300 metre aşağıda bir erkek cesedi olduğunu tespit etti.

65f80e69001ffacbe57008f0.webp

NOTU GÖRÜP BİLDİRDİLER

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Bahçeköy Hunca mevkiinde meydana geldi. Belgrad Ormanı içinde bulunan kaynaktan su almak için gidenler yol kenarındaki çöp konteynerinin üzerine yazılan 'Ceset aşağıda ceset' notunu gördü.

Polise bildirilen durumla ilgili olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Ormanlık alanda polis tarafından yapılan inceleme sonucunda tanınmaz halde bir erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin uçurumdan aşağı atıldığı tespit edildi. Polis, ceset ve çevresiyle ilgili olay yeri inceleme ekipleriyle inceleme gerçekleştirdi.

65f80e69001ffacbe57008ee.webp

İTFAİYE EKİPLERİNDEN DESTEK İSTENDİ

Arazi şartlarının zorlu olması nedeniyle bulunduğu yerden çıkarılamayan ceset için itfaiye ekiplerinden destek istendi. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonunda ceset itfaiye tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı ve kimlik tespiti, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

istanbul-sariyerde-ormanda-cop-kontey-27448-4.jpg

Öte yandan yazıyı fark edip polise haber veren Dilek Sönmez, olayla ilgili başka bir şet görmediklerini, sadece notu fark ettiklerini açıkladı.

Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattığını bildirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.