Polisten kaçan şüpheliyi esnaf kıskıvrak yakaladı

Polisten kaçan şüpheliyi esnaf kıskıvrak yakaladı
Bursa'nın Çırpan Mahallesi Bahçe Sokak'ında geçtiğimiz akşam polisten kaçan bir şüpheliyi esnafın yakaladığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, bölge esnaflarından İshak Kukaroğlu'nun işletmesinin önünde çay içerken yaşandı. Kukaroğlu, oturduğu yerden kalktığında polis ekiplerinin bir kişiyi kovaladığını fark etti. Hızla harekete geçen Kukaroğlu, kaçan şüphelinin üzerine atladı ve onu etkisiz hale getirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Kukaroğlu'nun yardımıyla şüpheliyi gözaltına aldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, İshak Kukaroğlu'nun anlık refleksiyle şüpheliyi etkisiz hale getirdiği anlar net bir şekilde görülüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kukaroğlu, "Oturduğum yerden bir hareketlilik gördüm. Polisler birini kovalıyordu. Müdahale etme gereği hissettim ve atladım. Bu, herkesin yapması gereken bir şey. Duyarlı olmak önemli" dedi.

Olayın ardından sosyal medyada paylaşılan görüntüler, İshak Kukaroğlu'nu tebrik yağmuruna tuttu. Vatandaşlar, Kukaroğlu'nun cesur ve duyarlı davranışını takdirle karşıladı ve örnek bir davranış sergilediğini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.