Pegasus'tan tepki çeken uygulama 'Artık ücretli olacak'

Pegasus'tan tepki çeken uygulama 'Artık ücretli olacak'
Pegasus, kabin bagajları için yeni bir düzenlemeyi uygulamaya koydu ve iddialara göre artık bu hizmet için ek bir ücret talep edilecek.

İddialara göre, Türkiye'nin önde gelen havayolu firmalarından biri olan Pegasus'un, ekonomi sınıfı yolcuları için ücretsiz kabin bagajı hizmetini sonlandırdığı belirtildi. Artık ekonomi sınıfı bilet alan yolcuların kabin bagajı taşıma hizmeti için ekstra ücret ödemeleri gerekecek.

Dev havayolu şirketi Pegasus, aldığı yeni bir karar ile ekonomi sınıfında bilet alan yolculara verilen bagaj hakkını paralı hale getirdiği iddia edildi.

Daha önce, ekonomi sınıfından bilet satın almak isteyen yolculara kişi başına 15 kilogram ücretsiz bagaj hakkı sunuluyordu.

Pegasus Hava Yolları uçuş noktaları listesi - Vikipedi

Ekonomi sınıfı bileti satın alan bir yolcu, ücretsiz bagaj hakkı dışında yemek hizmeti almak için ekstra ücret ödemek zorundaydı.

Ancak, iddia edilen bu yeni adımla birlikte ekonomi sınıfından bilet alan bir yolcu artık sadece koltuğu için ödeme yapacak.

Ortaya atılan bu iddia sosyal medyada gündem olurken, birçok vatandaş bu duruma isyan etti. “Fakirler eşyalarını kucağında taşıyacak” yorumu yapıldı.

ekran-goruntusu-2024-02-13-134535.png

ekran-goruntusu-2024-02-13-134611.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.