Opel’in en sevilen aile aracında inanılmaz yıl sonu kampanyası

Opel’in en sevilen aile aracında inanılmaz yıl sonu kampanyası
Opel, sıfır kilometre geniş bir aile aracı sahibi olmak isteyen potansiyel müşterileri için yıl sonuna kadar devam edecek olan özel bir kampanyaya imza attı.

Fransız otomotiv devi Opel, Türkiye’deki otomotiv sektöründe süregelen durgunluğu kendi lehine çevirmek ve sektördeki durgunluktan kaynaklanan maddi zararını gerçekleştirdiği pazar çalışmaları ile hafifletmek için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Otomotiv devi, gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedecek, yıl sonuna kadar devam edecek olan özel bir kampanyaya imza atma kararı aldı.

Alınan bu karar neticesinde Opel, yıl sonuna kadar geçerli olan bu özel kampanyasını resmi internet sitesinden de duyurdu. Kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, yeni yıla girmeden eldeki araçlarını uygun fiyata müşterilerine sunmak ve bu sayede sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyen potansiyel müşterilerini cezbetmek.

Opel bu kampanyayı ‘Grandland’ modeli için yılsonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını sallayacak olan bu kampanya, sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘Grandland’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Bu dev kampanya, 300 bin TL, 12 ay vadeli, yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlıyor. Ayrıca ‘Grandland’ Modelinin ‘GS’ versiyonunda 75 bin TL, ‘Ultimate’ versiyonunda ise 100 bin TL takas desteği sunuluyor.

Son olarak, 1.5 130 HP AT8 GS versiyonu Opel’in resmi internet sitesinden Online satışa özel olarak 1 milyon 615 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

GÜNCEL FİYAT VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-001.jpg

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.