Dacia’nın en sevilen modelinde fiyatlar dibi gördü ‘ 'Yıl sonu' kampanyası için son 1 hafta’

Dacia’nın en sevilen modelinde fiyatlar dibi gördü ‘ 'Yıl sonu' kampanyası için son 1 hafta’
Otomotiv devi Dacia, sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için piyasayı altüst edecek ‘Yıl sonu’ kampanyasına imza attı.

Dünyaca ünlü otomotiv devi Dacia, Türkiye’deki otomotiv sektöründe şu anda devam etmekte olan durgunluğu ve krizi kendi lehine çevirmek, ayrıca yeni yıla girmeden araç stoklarını bitirmek için pazar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Otomotiv devi gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedecek ‘yıl sonu’ kampanyasını oluşturma kararı aldı ve bu kararı resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

1.jpg

Bunun sonucunda Daica, yıl sonuna kadar geçerli olan bu özel kampanyasını resmi internet sitesinde ve reklam çalışmalarında da bütün Türkiye’ye duyurdu. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenleri kendine çekmek ve yeni yıla girmeden şu anda mevcut olan SUV araçlarının stoklarını bitirmek.

Daica, bu kampanyayı sıfır kilometre geniş aile aracına sahip olan isteyen potansiyel müşterileri için özel olarak hazırladı. Bu kampanya, Daica’nın en çok sevilen modellerinden biri olan ‘Duster’ modeli için yılsonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı.

Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre geniş aile aracına sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘Duster’ sahibi olmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.

Bu dev kampanya kapsamında, 40 bin TL takas desteği veya 100 bin TL, 12 ay vadeli, 0,99 faizli kredi desteği sunuyor. Yıl sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler için beklenilen fırsat olabilir.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi.jpg

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi5.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.